www.fogyasztomasszazs.hu

Fogyasztómasszázs Újbudán,
Cellulitisz bontás, Zsírbontás
Kúra / két konfekcióméret - Beach Body!

Bejelentkezés IdőpontegyeztetésreKényelme érdekében
ingyenes
visszahívást kérhet!

 
 
 
 
Kérjük írja az alábbi mezőbe számokkal, hogy: harmincnégy
(Biztonsági protokol)
 
 

 
Masszázs webáruház - Vásárlási Információk

A Voucher és annak online átvétele

A Voucher egy Ön által letölthető és kinyomtatható, névre szóló utalvány mely feljogosítja a megvásárolt szolgáltatás igénybevételére. Az egyedi azonosító a vásárlási összeg megfizetésétől és annak a Masszázsmester Kft. -hez való megérkezésétől érvényes. A vásárlással a Vevő elfogadja a nyilvántartási rendszert ami az érvényességet szabályozza, illetve a felhasználási feltételeket. Előzetes egyeztetés alapján a felhasználási jog megosztható. A Voucher - ben foglalt szolgáltatás, szolgáltatások a Masszázsmester Rekreációs Centrum szolgáltatási keretein belül vehetőek igénybe. Készpénzes térítés esetén a kupon átadását követően, banki utalás esetén a Masszázsmester Kft. bankszámláján az összeg jóváírását követően az érvényességi időszakon belül érvényesíthető az utalvány.

A megrendelt Voucher melyet PDF fájlban kap meg, válasz emailban 24/48 órán belül, egy az Ön által választott helyen kinyomtathatja. A PDF fájlok megnyitásához a számítógépre telepített Adobe Reader alkalmazás szükséges, amennyiben nem rendelkezik a szoftverrel, az alábbi linken ingyenesen letöltheti és telepítheti: www.adobe.com

Plasztik kártya alapú utalvány átvétele személyesen

Amennyiben a "személyes átvétel centrumunkban" opciót választotta utalványát egy telefonon előre egyeztetett időpontban centrumunkban tudja átvenni. Kizárólag telefonos egyeztetés után van mód az átvételre.
Címünk: Masszázsmester Rekreációs Centrum 1114. Budapest, Bukarest u. 9. (17-es kapukód) Telefon: +36/70-299-9140

Amennyiben a "postai kézbesítés" opciót választotta utalványát postai úton utánvéttel vagy utánvét nélkül (fizetési módtól függően) kaphatja meg.

A 20.000.- forint vásárlási összeget meg nem haladó utalványokat kizárólag online voucher formájában értékesítjük.

Bejelentkezés, időpont foglalás

Bejelentkezés: telefonon történő időpont egyeztetés alapján történik. Amennyiben a telefonos megkereséseket nincs módunk fogadni, a szám-kijelzett hívásokat minden esetben visszahívjuk.
Időpont lemondást, módosítást a kitűzött kezelési időpont elött minimum 36 órával áll módunkban elfogadni. Ellenkező esetben az alkalom levonásra kerül.

Érvényességi idő

Az utalványok, voucherek érvényessége: 1-4 alkalom esetén 40 nap; 5-7 alkalom esetén 60 nap; 8-10 alkalom esetén 90 nap. Érvényességi idő lejárta után, az előző utalvánnyal legalább egyen értékű utalvány vásárlásával a lejárt érvényességű utalvány is beváltható.

Akciók, akciós utalványok, akciós voucherek

Kizárólag az utalvány, voucher, szolgáltatás részletezésében leírt feltételek szerint, esetenként az akció sajátosságaiból fakadóan egyénileg szabályozott - szállítással,- fizetési módon,- ütemezéssel,- időintervallumban,- szolgáltatónál érvényesíthető a szolgáltatás. Az akciós szolgáltatások minden esetben a nem akciós szolgáltatásokkal egyenértékű színvonalat képviselnek.

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolják. Ez - az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével - a megrendelés beérkezését követő 24/48 órán belül megtörténik.

A vételár

A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, mely bruttó (Áfa-t is tartalmazó) áron kerül feltüntetésre.

Fizetés módozatai - feltételei

A vételár teljesítése:
- történhet készpénzben személyes átvétel alkalmával.
- történhet banki befizetés-átutalással postai kézbesítést megelőzően vagy voucher igénylése esetén. Amennyiben a Voucher - banki befizetés átutalás opciót választotta úgy az utalványt a fizetés megtörténte előtt elküldhetjük. Ha a vásárlást követő 7 munkanapon belül nem történik meg a befizetés akkor töröljük a rendelést és a Voucher sorszáma érvénytelen, nem használható fel szolgáltatásra.

A szállítás módja és költségei

A masszázsshop webáruházban az áru átvétele:

1. Online módon egy tetszés szerinti helyszínen kinyomtatható, névre szóló VOUCHER formájában;
A vásárlást követően emailban névre szóló Vouchert (masszázs-utalványt) küldünk amellyel igénybe veheti a megvásárolt szolgáltatást, szolgáltatásokat. Amennyiben a vásárlási objektum tárgyi eszköz úgy ez a szállítási forma nem lehetséges.

 

2. Személyesen centrumunkban
Címünk: Masszázsmester Rekreációs Centrum 1114. Budapest, Bukarest u. 9. (17-es kapukód)

 

3. Postai úton (plasztik kártya formájában amennyiben szolgáltatás a vásárlás tárgya) lehetséges.

 

A szállítást mindig a szállítást végző cég( Magyar Posta Zrt. - http://www.posta.hu/) feltételeivel azonos

Postai szállítási és csomagolási költségek (Bruttó ) 1200.- Ft

Az utalványokat, árut ajánlott küldeményként adjuk postára a vásárlás összegéről szóló készpénzfizetési számlával csatoltan az összeg bankszámlánkra történő megérkezését követően maximum 48 órán belül. A postára adás megtörténtét emailban jelezzük a vevő felé. Hibás cím megadása és a posta rendszerében történő küldemény eltünéséért felelősséget nem vállalunk. Egy megrendelést, küldeményt kizárólag egyszer postázzuk ki.
Amennyiben kézbesítési hiba lép fel és a küldemény elveszik, nem ér célba, adminisztrációs költség megfizetése ellenében a rendelést online voucher formájában megküldjük a kért email címre és a kipostázott utalvány érvényességét töröljük mely a továbbiakban nem jogosít fel szolgáltatás igénybe vételére.
 

 

 

A megvásárolt kuponokat a Masszázsmester Rekreációs Centrumban használhatják fel. Ha vásárlását befejezte és szeretné megrendelni a kiválasztott termékeket, a rendszer azonnal kiszámítja az adott szállítási módhoz tartozó szállítási díjat és az áruátvételkor fizetendő összeget. A kiválasztott termékeket a rendelés visszaigazolását követően általában 2-3 munkanapon belül kézhez veheti.

 

www.masszazsshop.hu

Masszázsutalvány - Ajándékutalvány vásárlás: webshopunkban

(klikk a feliratra)