www.fogyasztomasszazs.hu

Fogyasztómasszázs Újbudán,
Cellulitisz bontás, Zsírbontás
Kúra / két konfekcióméret - Beach Body!

Bejelentkezés IdőpontegyeztetésreKényelme érdekében
ingyenes
visszahívást kérhet!

 
 
 
 
Kérjük írja az alábbi mezőbe számokkal, hogy: harmincnégy
(Biztonsági protokol)
 
 

 
Orosz Zsírégető Fogyasztómasszázs

 Időtartam 40-50 perc köpölyözés és testtekercseléssel együtt  90 perc

Ezt a tipusú masszázst nem ajánlott elsőként kipróbálni annak intenzív jellege miatt, egy - két nem ennyire radikális fogyasztó kezelés után alkallmazzuk ezt a masszázs típust.
A kezelés sajátos intenzítása révén a testnek, szervezetnek szokni kell a behatásokat, mozdulatokat. A masszázs mély nyirokmasszázzsal kezdődik, ami segít az ellazulásban és fokozza a nyirokrendszer intenzitását ami a szöveti anyagcsere miatt fontos. Elősegíti a kapcsolatot a masszőrrel, aktivizálja a nyirokkeringést, fokozza a perisztartikus rendszer működését és a negatív nyomásokat, mely befolyásolja a zsírégetést a vízháztartást és a bőr regeneráció képességét. Zsírégető krémeket használunk amelyek növelik a hatást. A masszázs legfőbb célja,a véráram cirkulációjának helyreállítása a zsírsejtek területén, illetve a zsíros szövetréteg területének a csökkentése és a bőr rugalmasságának helyreállítása. A kezelés egyik alappillére a nyirokkeringés mint transzport-rendszer, mely egy komplex anyagcsere folyamat útján segít eltávolítani a zsírsejtek tartalmát a kényes testfelületekről.
Egy kúra 15 alkalom,ami hetente 2-3 kezelést jelent, maximum 3 nap kihagyással. Alkalmanként 8-12mm-s kerületcsökkentéssel számolhatunk optimális esetben,ez kúránként akár két konfekció méret is lehet. A módszer a legnagyobb hatásfokát, megfelelő testmozgással és táplálkozással érhetjük el.

Bővebben az alkalmazott kiegészítő kezelésekről a "Hatékony fogyasztó masszázs" menüpont alatt talál információkat.

 Klikk -> Hatékony Fogyasztó masszázs

Fontos megjegyezni hogy csodaszer nem létezik mindenféle technika, eljárás a kezelt egyén erőfeszítéseit hatványozzák, sokszorozzák meg. A túlsúly vagy cellulitisz az illető adottságai és életmódjának eredményét tükrözik és a tartós változás záloga a célhoz szükséges életmód váltás. Ellenkező esetben a változás nem lesz tartós.