www.fogyasztomasszazs.hu

Fogyasztómasszázs Újbudán,
Cellulitisz bontás, Zsírbontás
Kúra / két konfekcióméret - Beach Body!

Bejelentkezés IdőpontegyeztetésreKényelme érdekében
ingyenes
visszahívást kérhet!

 
 
 
 
Kérjük írja az alábbi mezőbe számokkal, hogy: harmincnégy
(Biztonsági protokol)
 
 

 
Az alakformálás - fogyás, egészséges testsúly előnyei százalékokban


Az alakformálás, testsúlycsökkenés nem csak esztétikai előnyökkel jár. A túlsúly számos, súlyosabb esetekben visszafordíthatatlan a szervezetre káros hatást gyakorol. Az alábbi grafikán a fogyás, testsúly csökkentés, alakformáló kezelések szervezetre gyakorolt pozitív hatásainak százalékos eloszlását láthatjuk.

Alakformálás, fogyasztás Az illusztráció több éves gyakorlati-tapasztalatokon alapuló, ideális, átlagos körülmények közt várható aktivitási arányokat szemlélteti. Azok a különböző behatások következtében eltérhetnek. A megállapítások alapjáúl szakirodalom és nyilvánosan elérhető információk szolgáltak. Az illusztráció nem minősül orvosi tanácsadásnak, javaslatnak és nem helyettesíti az orvosi kezelést.

Mivel a látványos eredményhez szükség van a szervezet eliminációs képességére is, a kezelést követő 3 napban tilos direkt cukor és szénhidrát bevitele a szervezetbe. Jelentősen, 2.5-3literre kell növelni a napi folyadék bevitelt, fokozni a rost fogyasztást és minimálisan 30 perc mozgást be kell iktatni a napi programba! Ez a mozgás akár séta is lehet!

Étkezési tanácsokat, leírásokat, recepteket a Receptek-Életmód menüpontban olvashat

Klikk -> Receptek - Életmód menüAz eljárások melyeket a weboldalon részletesebben bemutatunk külön-külön is hatékonyak a narancsbőr és a súlyfelesleg elleni kezelések területén. Ezeket ötvözve azonban egy kúra alatt valóban látványos, narancsbőr mentes felületet, átlagban két konfekció méretnek megfelelő, maradandó testsúly vesztést lehet elérni. A kezelés tartós fogyást és a cellulit maradandó csökkenését, nem súlyos stádium esetében a narancsbőr teljes regenerálódását eredményezi.

A kezelés feltételezi a páciens együttműködését.